Ulei de Cocos 500ml

Marcă: SOLARIS Cod EAN: 5941828016901 Alimentare
74,90 lei

În stoc la magazin

  • Magazin vegis
  • Disponibilitate În stoc
  • Ultima verificare

Prețul este cel comunicat de vegis la ultima actualizare și se poate schimba oricând. Prețul valabil este cel afișat în magazin în momentul comenzii. Transportul nu este inclus.

Cumpără la vegis

Deschizi magazinul partener. Prețul, transportul și returul sunt cele afișate acolo; Sortio nu adaugă niciun cost.

  • Preț preluat din magazin și actualizat zilnic
  • Comanda se finalizează în siguranță la partenerul nostru
  • Nu adăugăm niciun cost: plătești exact prețul magazinului
  • Vezi mai jos cum a evoluat prețul, ca să știi dacă reducerea e reală

Anunță-mă când se schimbă prețul

Îți arătăm alertele aici, pe Sortio, fără cont. Dacă lași o adresă de email, ți le trimitem și acolo.

Alege cum vrei să fii anunțat

Evoluția prețului

Urmărim prețul acestui produs de prea puțin timp ca să avem ce desena. Revino peste câteva zile: notăm prețul la fiecare actualizare și afișăm graficul de îndată ce avem cel puțin două observații.

Descriere

In ultimii ani, s-a vorbit tot mai des despre beneficiile uleiului de cocos asupra sanatatii organismului. In prezent, el este folosit ca produs cosmetic, adjuvant in diferite diete sau ca ajutor de nadejde in bucatarie. Vorbim pe larg despre beneficiile uleiului de cocos, dar si despre modalitatile concrete prin care le poti include in stilul tau de viata. Fiind considerat unul dintre putinele uleiuri vegetale cu o atat de mare concentratie de acizi grasi (90%), acest produs aduce o serie de beneficii organismului. Are proprietati antifungice, antivirale si antibacteriene Acest fapt se datoreaza celor trei acizi grasi saturati prezenti in compozitia uleiului de cocos: Acidul caprilic (octanoic); Acidul capric (decanoic); Acidul lauric (dodecanoic). Derivatele acestor trei acizi au capacitatea de a dezintegra peretii celulelor bacteriene si, astfel, sunt recunoscuti pentru beneficiile pe care le au in afectiunile microbiene. Pornind de la aceasta proprietate, au fost descoperite alte avantaje corelate: Uleiul de cocos poate calma inflamatia provocata de candidoza - infectie provocata de Candida albicans; Uleiul de cocos poate sustine sistemul imunitar - corpul uman transforma acidul lauric in monolaurina, despre care s-a dovedit stiintific ca poate lupta cu brio in combaterea virusurilor si a bacteriilor; Datorita proprietatilor antimicrobiene, uleiul de cocos poate fi utilizat pentru calmarea durerilor in gat; Deoarece este absorbit de piele foarte usor, uleiul de cocos a obtinut rezultate benefice in tratarea dermatitei, luptand eficient impotriva iritatiilor, inflamatiilor si infectiilor dermice. Ingrediente: nuca de cocos Unitatea ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, telina. Mod de utilizare: Datorita proprietatilor si beneficiilor sale, uleiul de cocos poate avea atat o administrare interna, putand fi consumat ca adjuvant nutritional in diferite diete, dar si una externa, avand numeroase intrebuintari in domeniul cosmeticii. Iata, in continuare, cateva moduri concrete prin care te poti bucura de beneficiile uleiului de cocos. Uleiul de cocos ca produs cosmetic Prin intermediul acizilor saturati, al antioxidantilor naturali si al vitaminelor prezente in compozitia uleiului de cocos, acesta are beneficii mai ales asupra sanatatii parului, a pielii si a tenului. Cum poti folosi uleiul de cocos pentru ingrijirea parului Compozitia sa uleioasa si hidratanta face ca uleiul de cocos sa fie perfect pentru ingrijirea parului. Il poti folosi ca tratament pentru prevenirea ruperii firului de par. Dupa spalare, aplica putin ulei de cocos pe varfuri, pentru a preveni deteriorarea lor. De asemenea, il poti utiliza ca masca pentru par. Inainte de spalare, incalzeste intr-un bol 3-5 lingurite de ulei de nuca de cocos. Cand este cald, aplica uleiul cu mana pe firele de par, incepand din zona varfurilor si continuand cu zona scalpului. Maseaza parul bine, pana cand vei observa ca acesta este complet acoperit cu ulei. Dupa aplicare, pune pe par o casca de dus si lasa uleiul sa actioneze doua ore. In final, spala parul foarte bine de doua sau de trei ori, pana cand nu se mai simte uleios si lasa-l sa se usuce natural, fara sa utilizezi uscatorul de par. Cum poti folosi uleiul de cocos pentru ingrijirea tenului Sunt suficiente cateva picaturi de nuca de cocos aplicate pe fata, pentru a avea un ten luminos si ingrijit. Proprietatile antifungice, antivirale si antibacteriene ale celor trei acizi grasi fac ca uleiul de cocos sa poata fi folosit ca produs pentru ingrijirea tenului. Iata cateva intrebuintari: tratament anti-acneic - amesteca o lingura de miere naturala cu o lingura de ulei de cocos virgin si vei obtine o masca pentru ten. O poti aplica o data pe saptamana. De asemenea, pentru un efect rapid, poti combina uleiul de cocos cu ulei esential de Arbore de Ceai. solutie pentru barbierit - uleiul de cocos hidrateaza si reface pielea dupa ras, prevenind iritatiile. crema pentru pr

Descrierea aparține magazinului și este preluată ca atare din lista lui de produse.

Detalii

Magazin vegis
Marcă SOLARIS
Categorie Alimentare
Cod produs 4180
EAN 5941828016901
Disponibilitate În stoc
Ultima verificare 07.11.2026, 03:41

Produse asemănătoare